zaterdag 10 mei 2014

Tips voor een eerste date

First date

Iedereen kent het wel een eerste date. Je hebt het lef gevonden om hem/haar mee uit te vragen terwijl je niet eens weet of de persoon in kwestie jou ook leuk vindt.

Naar de bioscoop gaan of iets gaan drinken is vrij random, zeker voor een eerste date. De bioscoop zou ik zeker afraden omdat je geen conversatie kunt aangaan. Als de film is afgelopen is het waarschijnlijk al vrij laat en dan is het gespreksonderwerp de 'film'. Je leert elkaar niet echt kennen op die manier.

Zorg in de eerste plaats dat het een unieke ervaring wordt. Een ervaring die je niet zo snel meer vergeet en die je later met veel plezier kunt vertellen aan je kinderen of je vrienden.

In de winter is het altijd wel leuk om eens te gaan schaatsen. Ook al kan je niet schaatsen perfecte excuus om elkaar aan te raken. Hoogst waarschijnlijk enkele valpartijen met lachbuien tot gevolg. Intussen tijd ga je een conversatie aan en probeer je elkaar te leren kennen.

In de lente kan je dan weer een 'romantische' piknick organiseren voor jou en je date. Dit kan doorgaan in het stadspark, bos of een random wei (waar geen beesten oplopen). Wil je meer privacy kan dit natuurlijk ook altijd in je eigen tuin. Maar dan sta je wel zelf in voor de gevolgen als je elkaar blijkt leuk te vinden.
Dit kan ook perfect in de zomer pas dan wel op met voedingsproducten. In dit seizoen zijn er meer kleine vieze beestjes. Niet leuk als je date een fobie voor insecten blijkt te hebben.

In de zomer kan je gerust een dagje naar de kust voor een 'romantische' strandwandeling. Kies misschien wel een badstad waar duinen zijn, daar kan je 'heerlijk' wandelen. Als je toch beslist om op de eerste date al een stapje verder te gaan in de duinen. Vergeet dan zeker niet dat zand overal kruipt.

Je kunt natuurlijk ook altijd naar een open lucht zwembad gaan dan weet je onmiddellijk welk 'vlees' je in de kuip hebt. Vergeet niet dat hier badwachters rond lopen die het niet appreciëren dat je smost in het zwembad of in de kleedhokjes. Beslis je dit toch te doen? Pas dan op van emmers gevuld met koud water.

In de herfst kan je natuurlijk gewoon gezellig gaan shoppen in een grootstad. Zorg dan wel dat je date ook into shopping is. Geef hem/haar dan zeker voldoende aandacht anders zou hij/zij wel eens het gevoel kunnen krijgen dat hij/zij jouw zakkendrager is. Probeer je date ook zeker geen make-over te geven. Dit wekt de indruk dat je hem/haar niet aantrekkelijk vindt.

Is het slecht weer in de zomer? Wat in België wel eens durft voorvallen. Dan kun je bv. gaan indoor karten. Perfecte manier om te zien of je date een ding op 4 wielen kan besturen. Al dan niet tegen een hoge of lage snelheid. Een agressieve rijstijl is vaak een afknapper maar rijden tegen de snelheid van een slak is dat zeker ook. Mannen willen wel een vrouw met pit.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten