zondag 19 oktober 2014

Love vs Lust

Op aanvraag schrijf ik vandaag een artikel over hoe jullie, mannen een beter inzicht krijgen in het emotionele denken van een vrouw. Wanneer willen wij vrouwen nu gewoon lust en wanneer willen we nu echt een relatie met jou, goeie vraag.

Vaak weten wij vrouwen gewoon zelf niet wat we willen, het ligt dus niet altijd aan jullie.

Voor sommige vrouwen gaat een one night stand nu gewoon veel dieper. Sommige willen echt gewoon een liefdevolle relatie opbouwen met iemand. Andere vrouwen willen dan gewoon een 'tijdelijk gevoel van liefde' creëren. Een andere deel is dan gewoon weer enkel geïntresseerd in seks. Herkennen van deze verschillende type vrouwen is niet altijd even simpel.



Het is voor jullie mannen gewoon heel belangrijk alvorens de daad te vermelden wat je wilt. Wil je lust? Of een relatie? Voor vrouwen is er niks tussen. Voor ons is het simpel of je wilt gewoon seks of je wilt ons beter leren kennen en iets opbouwen met ons.

Vrouwen die meer dan seks willen zijn het moeilijkste herkennen en voelen zich nu eenmaal het rapst gekwetst. Dit type vrouw wil iemand leren kennen om 's avonds na een zware dag tegen aan te kunnnen kruipen en om iets opbouwen. Je kent het wel. Deze vrouwen zijn te herkennen in hun manier van doen tegen over jou. Vaak zijn ze héél geïntresseerd in jou, je leven, toekomst plannen en waar je vandaan komt. Kortom ze zijn geïntreseerd in je leven. Moest ze enkel een leuke nacht met jou willen dan zou ze deze informatie niet allemaal willen weten. Als je plant/hoopt seks te hebben met deze vrouw vermeld haar dan wat je van haar wilt en verlangt. Wil je gewoon lust en geen liefde? Of wil je beiden? Dit moet je trouwens al doen op de eerste date! Ben je gewoon opzoek naar lust en heb je een 'one night stand'?  Dan is het kwaad geschied, ze zal tegen je aankruipen en de dagen er na zal ze je bestoken met smsen en vragen voor een volgende date. Als je dan nog moet zeggen van 'hey, sorry maar het was een one night stand' succes er mee. Dit is dus geen geschikt type om even een leuke nacht mee te hebben. Tenzij je op voorhand vermeld dat het eenmalig is.

Vrouwen die een ' tijdelijk gevoel van liefde ' willen creëren zijn dan weer totaal verschilllend van vrouwen die opzoek zijn naar een relatie. Vrouwen die een 'tijdelijk gevoel van liefde' willen creëren, die willen knuffelen en vrijen maar daar blijft het ook bij. Er kan natuurlijk wel iets moois uit groeien net zoals in alle andere gevallen het enige verschil is dat dit type waarschijnlijk geen tijd heeft voor een relatie, net uit een relatie komt, gekwets is, enz. De reden kan werkelijk vanalles zij. Dit type wil zich gewoon een avond geliefd/begeert voelen.

Een ander type zijn vrouwen die koeler zijn in dit soort zaken, vrouwen die eigenlijk gewoon seks willen. Niks mis mee. Van dit type vrouwen moet je niet bang zijn dat ze de dag nadien naast je wakker worden of dat ze je berichten sturen. Dit type word liever gerust gelaten 'hey it's just sex'. Als dit type geïntresseerd is in jou, dan zal ze het zeker wel laten weten. Deze vrouwen hebben vaak de touwtjes in handen. Dit alles neemt niet weg dat deze vrouwen geen liefdevolle relatie willen. Het gebeurt gewoon op hun manier.


Wat jullie mannen gewoon moeten onthouden, vermeld altijd eerst wat je wilt! Wil je lust of liefde? Begin ook nooit een relatie met iemand als je twijfelt over je gevoelens, zo blijven heel wat gebroken harten gespaard. Vrouwen zijn nu eenmaal gevoelige wezens ongeacht hoe ze denken over lust en liefde. Wees gewoon eerlijk over wat je wil en over je gevoelens!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten