maandag 11 augustus 2014

Festival look


De zomer brengt niet alleen mooi weer en vakantie maar ook festivals! Een festival proof look is niet altijd simpel. Vaak loopt je make-up uit en dan zie je er uit als een clown. Een scenario dat je best vermijd.

Voor een festival look zorg je dat je voor producten kiest die je makkelijk kan verwijderen. Waterproof mascara en eyeliner? Geen goed idee zou ik zeggen. Ze zijn immers moeilijker te verwijderen dan gewone producten.









Als je een egale huid hebt is fondation niet echt nodig, met concealer kan je een paar minpuntjes weg werken. Heb je wel last van roodheden? Gebruik dan een BB cream of een gekleurde dagcréme. Besluit je toch om fondation aan te brengen? Gebruik dan een primer. Deze vind je bij lowbudget merken zoals HEMA, Essence, Catrice, enz.

Voor de ooglook hou je het best koel en sober. Breng gewoon een simpele eyeliner aan met een vette wing en je kunt zo vertrekken. Breng wel een oogschaduwbasis aan! Ook deze vind je bij lowbudget merken. Wil je volumeuze wimpers? Gebruik dan even een wimperkruller.

En natuurlijk de lipstick nog! Mijn favoriet voor festivals is de Maybeline super stay! Dit is een vloeibaar product dat je aanbrengt laat drogen en dan met het stiftje over je lippen gaat. Hierdoor gaan ze mooi glanzen en word de lipstick soepel en flexibel. Deze lipstick blijft echt heel lang, hij laat geen afdruk na en je hoeft hem niet bij te werken. Super product!

Een blush of bronzer hoef je niet te gebruiken voor deze look. Het voordeel is dat je het gewoon makkelijk en snel kan verwijderen met demaquillage (ook de lippenstift). Je hoeft je gezicht dan gewoon even te wassen. Deze look kan je combineren met verschillende kleding stijlen.

Ik bracht een zware eyeliner aan met rode lipstick.
Gebruikte producten 
Ik gebruikte een oogschaduw basis van HEMA. De master precise van Maybelline. De super stay 24 hour color in de kleur Red Passion 510. Als mascara de Masterpiece van MaxFactor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten