dinsdag 7 april 2015

Beauty News - Kaviar Gauche for Catrice

Voor deze zomer gaat Catrice weer een samenwerking aan met Kaviar Gauche, een Berlijns bruidsmerk. Catrice en Kaviar Gauche ontwikkelden een limited edition lijn voor bruiden maar ook voor alle andere liefhebsters van de bohemian chic stijl. De lijn zal zowel in Nederland (half juni tot half juli) als België (half mei tot half juni) te verkrijgen zijn. De super vrouwelijke romantische make-up lijn zal menig harten sneller doen slaan en is tevens een ideale match met de bridal couture van Kaviar Gauche die internationaal bekend staat voor zijn avangardiche en moderne romantische stijl. De limeted edtion lijn bevat een palette, nagellak, poeder en lipgloss, in pasteltinten.


Het palette is een oogschaduw en face palette, het palette bevat zes oogschaduwen in zacht lilla, lichtroze en grijs met warme ondertoon. Deze tinten zorgen voor een vrouwelijk en romantische look, ideaal voor een bruids make-up. Het palette bevat ook twee countourpoeders om de gelaatstrekken mooi te benadrukken. De romantische verpakking is een plezier voor het oog.





Daarnaast hebben we nog de Blurring Powder pearls, parels in een licht nude en pastel tinten zorgen voor een egale teint en de licht reflecterende pigmenten zorgen voor een heldere gloed. Ook deze verpakking is een plezier voor het oog.





De lipglosses zijn verkrijgbaar in een zacht roos en in een abrikoos tint en heeft een transparante textuur waardoor het er heel natuurlijk uit ziet.


                                                                      


De nagellakjes zijn in de zelfde lijn als de rest van de make-up lijn, je vindt ze in licht roze, zacht lilla, pastel abrikoos en warm grijs. Romantisch en modern!


                                      


Ik weet al welke producten ik ga uitproberen van deze prachtige zachte limited lijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten