donderdag 23 oktober 2014

Beauty News - Essence en Catrice

Essence heeft zijn schap vol met beauty producten en make-up uitgebreid in verschillende Kruidvat filialen. Het schap is groter en heeft in het midden twee ronddraaiende displays, het ziet er allemaal leuk en schattig uit. Wat ook al een tijdje nieuw is bij Essence zijn de beauty boxes, je hebt ze voor de wenkbrauwen, smokey eyes, nude eyes, enz.



Ook Catrice heeft een nieuw en uitgebreider schap bij kruidvat. Bij Catrice ziet het er allemaal wat strakker en moderner uit misschien zelf stijvoller. Catrice komt voor de winter met een nieuwe lijn lipsticks in verschillende winterse kleurtjes. Ook de wimper collectie is uitgebreid met zelf een tool om valse wimpers aan te brengen. Veder vind je nog nieuwe oogschaduw paletten, nieuwe mascara, foundation, enz.



Beiden schappen zijn ingericht à la Essence en Catrice stijl. Beiden van deze zijn lowbudget merken en vind je terug bij elk Kruidvat filiaal. Het ene filiaal zijn collectie is wel wat uitgebreider dan de andere. Nog een weet je Essence is nu ook sponser van de MTV adwards.

Collectie van Essence.
Collectie van Catrice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten