zondag 21 december 2014

Tutorial - eyeliner en feest look




Of het nu Kerstmis of Nieuwjaar is, het is gewoon feest met vrienden en familie. Je kan er niet om heen je zult echt wel moeten feesten. Gelukkig hebben veel mensen daar geen problemen mee. Ik ook niet al is de feest periode ook niet mijn favoriet.


Een feest look is dus eens must. Met simpele mascara en lipgloss kun je niet naar een feest gaan. Wat heb je nodig? De super Liner - perfect slim eyeliner en de Precious Bronze eyeliner. Beide eyeliners zijn vn L'oréal

Met de zwarte super liner zetten we een eyeliner met een wing. De wing trekken we van in het verlengde van onze onderste waterlijn recht naar boven. Dan verbinden we de bovenste lijn met de rechte lijn.
  1. Zet een zwart lijntje van de binnenste ooghoek naar de buitenste. 
  2. Zet een zwart lijntje van de onderste waterlijn recht naar boven. 
  3. Verbind de lijn van de bovenste wimper lijn met die van de onderste wimper lijn.
  4. Ga met de bronzen eyeliner langs de zwarte eyeliner.
  5. Neem een oogpotlood en maak de waterlijnen zwart. 
  6. Breng valse wimpers aan of krul je wimpers met een wimper kruller. 
  7. Breng mascara aan. 



Iedereen die een beetje handig is met make-up kan deze look zeker aan. Wie niet zo goed is met eyeliner oefent best eerst een paar keer op een rustig moment. Hoe zenuwachtiger je bent hoe moeilijker het word. 

Zorg dat je een goede spiegel en een goede belichting hebt en dat je met je elleboog kan steunen. Hoe je je look afwerkt kies je zelf. Ik gebruikte gewoon een nude liptick maar je kan even goed voor een bruine of taupe kleur gaan.


2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey claudia, dankje! Ja ik moet toegeven dat niet elk oog geschikt is voor een wing. Zeker mensen met afhangende oogleden of puppy ogen. of mensen die een weinig of zelf geen zichtbaar bewegend ooglid hebben. je kan altijd proberen een eyeliner onder je oog te doen.

      Verwijderen