maandag 21 juli 2014

RainPharma Pedicure en Gelaatsverzorging

Van RainPharma kreeg ik een cadeaubon voor een pedicure. Ik wou deze dus super graag testen. Dus dacht ik waarom koppel ik er geen gelaatsverzorging aan? En dat deed ik dan ook! Mijn ervaringen lees je hier!



Een pedicure voor de één de hemel voor de andere de hel. Ik besloot eentje te laten doen van een half uur  in de RainPharma concept store te Antwerpen. Vriendelijke gezichten lachen je toe en vragen of ze je kunnen helpen. Héél uitnodigend! Ik koos een pedicure van een half uurtje. Voor mij is een half uurtje ruim voldoende dit is natuurlijk je persoonlijke voorkeur.

Je mag plaats nemen en ondertussen laten ze voor jou het voetbad vol lopen en voegen ze voetbad olie toe. Ze bieden je wat te drinken aan en het ontspannen kan beginnen! De schoonheidsspecialiste legt je uit wat er gaat gebeuren en voegt er nog wat product informatie aan toe. Ze legt uit op welke basis de producten zijn geproduceerd en welk effect het heeft voor je huid. Heel interessant om te weten. En het getuigd des te meer dat ze op de hoogte zijn van de producten. 

Na het voetbad werken ze je teennagels bij. Het bijknippen en vijlen, achteruit duwen van de nagelriemen, enz. Ze vertelde me ook dat je best je teennagels recht knipt door dan te vijlen worden de scherpe kantjes weggewerkt. Dit verminderd de kans op een ingegroeide nagel iets wat vrij pijnlijk kan zijn. Ook de eelt word van je voeten verwijderd.

Volgende stap is srubben. Ik moet zeggen de voetenscrub van RainPharma ziet er heel bijzonder uit! Waarom? Wel hij is zwart! Ook over dit product kreeg ik een heleboel informatie o.a. dat deze op basis van actieve kool is hierdoor is hij zwart. Deze scrub werd op mijn voeten, enkels en een deeltje van mijn onderbeen aangebracht. Ze gaf me wel de raad om deze niet op mijn nagelriemen aan te brengen. Door dat de scrub zwart van kleur is kan er wat achter blijven. Het is trouwens ook niet de bedoeling dat je je teennagels scrubt. Na het afspoelen van de scrub werd op mijn teennagels en riemen nog een broccoli olie aangebracht. Deze kan je trouwens voor heel je lichaam gebruiken en bovendien werkt hij herstellend en voedend. Dan werd nog even met een platte houten vijl over men voeten gegaan en na al deze verwennerij kwam de voetenbalsem ter sprake. De voetenbalsem werd in gemasseerd. Zalig! Mijn nagels werden niet gelakt dit heeft alles te maken met het feit dat RainPharma geen nagellakjes op de markt brengt. Wil je toch gelakte nagels? Geen probleem je kan gewoon zelf je nagellak mee brengen. Dan brengen ze het met veel plezier aan. Mijn nagels werden wel gepolierd, dit geeft een natuurlijke glans. Na de heerlijke pedicure was ik klaar voor de volgende behandeling. Lang geleden dat mijn voeten zo zacht voelden. 



Aan de hand van het 'Pay what you feel is right' programma besloot ik ook een gezichtbehandeling te nemen. Daarvoor mocht ik mee naar boven. De cabines waren vrij simpel maar heel stijlvol ingericht. Ook hier werd de uitstraling van hun producten doorgetrokken. 

Ik kreeg nog iets te drinken aangeboden en kreeg de tijd om me te kleden. Eenmaal op de tafel werd ik toegedekt en kreeg ik een haarband in. Het eerste wat me opviel was de mooi pladfond. De donkerbruine balken en de rustgevende muziek en geur werkte ontspannend. 

De schoonheidsspecialiste gaf me ook hier uitlegt wat er ging gebeuren. Ook over deze producten kreeg informatie. Van wat ze gemaakt werden en welk effect ze hebben. Eerst werd mijn huid twee keer gereinigd en dan werd ze besprenkeld met een lotion van rozen. Mijn huid werd gescrubt en mee eters werden verwijderd. Wat ik wel heel speciaal vond was het klei masker. Het masker bleef soepel in tegenstelling tot andere maskers werd dit niet hard. Terwijl dit maskertje introk kreeg ik een heel ontspannende nek en schouder massage. Verder bracht ze een dagcréme aan op maat van men huid! Ook voor deze behandeling koos ik voor een halfuurtje. 

Ik kan over deze behandelingen alleen maar positief zijn. Ze voldoen zeker aan de verawachtingen en de combinatie tussen verzorging en ontspanning zit helemaal goed. Je voelt je op je gemak en welkom, door de warme ontvangst van de meisjes. Over de producten zelf en de behandelingen kreeg je super veel informatie! Voor deze behandelingen zou ik zeker terug komen. Ik zou het ook zeker aanbevelen. Bij RainPharma kan je terecht voor meerdere behandelingen deze vind je terug op de website. Omdat RainPharma nu bezig is met het experiment 'pay what you feel is right' zijn de prijzen niet meer terug te vinden op de website. Om precies dezelfde reden verzwijg ik ook wat ik betaalde. Meer info op de website of in het artikel RainPharma schaft prijzen af!

Voor mijn informatie over RainPhwebsite. Je kan natuurlijk ook het artikel over de RainPharma store.
arma kan je natuurlijk terecht op hun

Een afspraak maken voor een behandeling kan je zowel via mail doen als telefonisch. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten