dinsdag 13 januari 2015

Mijn favoriete beauty producten van 2014




2014, wat een jaar! Volwassen worden, volwassen beslissingen nemen, 21 jaar worden en ga zo maar verder. Oh ja was ik bijna vergeten, in 2014 heb ik mijn blog opgericht! Van onwetende met een verschrikkelijke blog lay-out en slechte foto's naar een mooie lay - out en toch al betere foto's. 2014 was vooral een jaar van ontdekken en beter worden een lijn die ik toch ga proberen door trekken naar 2015.



2014 bracht ook een hele boel make-up en verzorgingsproducten met zich mee. Zo leerde ik nieuwe merken kennen en technieken. Want in 2014 ben ik mijn opleiding schoonheidsspecialiste en make-up artiest gestart.

Dit zijn mijn favoriete producten, producten die ik ga blijven gebruiken!

Rouge allure Foudroyante van Chanel

Deze lipstick van Chanel heb ik eind 2014 nog net aangekocht. De eerste keer dat ik hem gebruikte was met kerstavond. Ik was opslag verliefd, nooit had ik z'on fijne lipstick met zo een mooie kleur. Bij deze lipstick merk ik kwaliteit. Een gevoel dat ik bij andere lipsticks vaak mis. Dit is zeker niet de laatste lipstick die ik koop van Chanel!



Sugar scrub van Rainpharma

Nooit heb ik zo een fijne scrub ervaren. Hij ruikt super zacht, scrubt goed en smelt daarna. Baby zacht huidje!

Mini lip & eye palette van Bobbi Brown

Dit palette gebruik ik bijna dagelijks! Fijn in gebruik en geschikt voor een dagelijkse look. Handig om dit palette mee te nemen op reis want het bevat nog 2 lip kleuren en een lipgloss. Ik zou deze aankoop zelf durven bestempelen als één van de beste!




Sin lipstick en Vino lippotlood van M.A.C.

Deze pruim kleurige lipstick is ZO mooi! Deze kleur was intens voor de winter en helemaal met de mode trend mee. Ik heb verschillende pruim kleurige lipsticks van low budget merken maar ik vind deze de mooiste. Deels ook omdat dit een matte lipstick is waardoor hij langer houdt.



Chocolate bar van Too Faced

Dit is één van de palette die ik bestelde bij Sephora en ik kon niet wachten tot ik het eindelijk in de brievenbus had! Toen ik het pakket opende was ik zo enthousiast en opslag verkocht! Prachtig palette dat naar chocolade ruikt! Verrukkelijk!




Liquide foundation van Make-up studio

Dit Nederlands merk heeft mijn hart gestolen! De foundation is geweldig! Hij is natuurlijk past bij je huidskleur en is niet veel duurder dan die die je bij Kruidvat koopt. Professionele foundation voor een zachte prijs!


Poeder foundation van MICA

Deze foundation vind ik nog steeds geweldig! Hij dekt mooi en is makkelijk in gebruik. 's Morgens bespaart hij mij veel tijd, even met een kabuki kwast over mijn gezicht en klaar. Fijne 'poeder' foundation die heel de dag blijft zitten. Als je hem nat maakt kan je hem gebruiken als concealer.



Ook dit product van Rainpharma verdient een plaats in mijn top 10. Deze scrub is super voor je huid en aan alle aspecten werd gedacht. Perfect ronde bolletjes die je huid niet gaan beschadigen en die natuurlijk afbreekbaar zijn. Het product zelf is bijna 100 %  natuurlijk en afbreekbaar. Onze huid is gevoed en verzorgt. 




In mijn top tien hoort ook een mascara, eentje van Lancôme. De Hypnôse volume mascara geeft mijn wimpers volume zonder een dikke laag mascara achter te laten. Mijn wimpers klonteren niet en kleven ook niet aan elkaar. Heel fijne mascara die ik dagelijks gebruik. 




Een oogschaduwbasis misschien wel één van de belangrijkste producten voor een ooglook. Door gebruik te maken van een oogschaduwbasis komt oogschaduw mooier uit en blijft hij langer zitten. Een oogschaduwbasis voorkomt ook dat de oogschaduw in de rimpels van je ooglid kruipt. Ik heb ook een oogschaduw basis van een lowbudget merk maar ik vind deze van M.A.C het beste. Je betaalt veel meer maar hij is het ook echt waard. 



Zo, dit zijn mijn favoriete producten! Wat zijn jouw favoriete producten van 2014? Ik wens jullie alvast een fijn 2015 toe! 



2 opmerkingen:

  1. Chocolate Bar is ook één van mijn favorieten uit 2014! Rijke kleuren, prachtige pigmentatie en die chocoladegeur! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja inderdaad de Chocolate bar is een fantastisch palette!

      Verwijderen