dinsdag 15 april 2014

BC Hairtherapy van Schwarzkopf

BC hairtherapy OIl Miracle

Een olie therapie voor het haar kan nooit kwaad, je moet enkel oppassen dat je niet teveel gebruikt of je haar word sneller vet. Door de olie kan het zijn dat je je haar gaat over verzorgen, wat je haar uiteindelijk sneller vet zal maken. Daarom heb ik van deze lijn enkel de shampoo.

Op de achterkant van de knijpfles staat een beschrijving en een gebruiksaanwijzing van het product. Deze Shampoo is verrijkt met arganolie dat het haar reinigt en dankzij de micro-emulsietechnologie wordt het haar zacht en glanzend. 

De tube is chocoladebruin van kleur en voelt mat aan, ze is bedrukt in gouden letters en heeft een gouden dop. Ik vind het er heel professioneel uit zien. De fles bevat 200 ml shampoo en kost 8,90€ in Sluis (Nederland). In België kost hij ongeveer 12€ afhankelijk van waar je hem koopt.
Van het moment dat je de knijpfles opent komt er een lekkere zoete geur vrij van de arganolie. Heel aangenaam en lekker. Voor half lang haar heb je maar een klein beetje (ongeveer de grote van een druif) nodig van de Shampoo, je lengt hem toch aan met water. Hierdoor zal je langer doen met een tube.  De shampoo zelf is van textuur ongeveer vergelijkbaar met andere shampoo's en ze is honing kleurig. Je masseert hem in in je haar, en ondertussen ga je verder met het je douche ritueel. Als je hem  uitspoelt voelt je haar onmiddellijk gladder aan. 

Tijdens het drogen ruik je de heerlijk geur van de shampoo, en voelt je haar nog even glad en zacht aan.
Deze Shampoo's zijn inderdaad duurder dan de gewone shampoo in de winkels. Maar zeker de moeite waard, omdat deze minder agressief zijn voor haar en hoofdhuid. En je haar een kappers schoon gevoel geeft. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten