vrijdag 2 mei 2014

RainPharme store ANTWERPEN

Vandaag besliste ik de winkel van RainPharma in Antwerpen te bezoeken. Deze is gelegen in de Schrijnwerkersstraat nummer 12. De winkel is ongeveer in het midden van de straat, naast een restaurantje. Ik moest toch wel even zoeken naar de winkel want de straatjes daar lijken zo hard op elkaar!




De winkel is zwart langs buiten, net zoals de verpakking van hun producten. Bij het binnen komen van de winkel kwam een lekkere geur me tegemoet. En stond ik versteld van het interieur. De strakke lijnen van de verpakking van de producten werd door getrokken maar door de houten tafels en planten werd het dan weer puur en rustgevend net zoals de producten zelf. De verkoopsters waren heel vriendelijk en behulpzaam. Ze vroegen of ze me konden helpen en wisten veel over de producten. Zo konden ze me vertellen dat de producten op volledige natuurlijke basis zijn, zonder parabenen en siliconen. Op deze manier onderscheid RainPharma zich van goedkopere merken die je in de supermarkt vindt, deze zijn immers heel agressief. 














Rainpharma heeft vier geuren op de markt. waarvan twee een rustgevend effect geven en de andere een opwekkend effect. 

De vier geuren zijn:

  • Calming Botanical Touch - Lavedel , sandelhout en pompelmoes. Dit is een lekkere kruidige geur met een zoete touch door de pompelmoes.
  • Sweet morning mint - Rozemarijn, cederhout en pepermunt. Munt/hout geur.
  • A zest of happiness - Mandarijn, sinaasappel en citroen. Heerlijke frisse zoete geur   (citrusvruchten). 
  • Lemony vanilla hugs - Citroengras, vanille en Cipres. Lekkere zoette geur. (Mijn favoriet)

Dit kan je gerust na lezen op hun website Geuren.


Sugar scrub

RainPharma brengt verschillende producten op de markt. Producten voor in bad (lichaam en voeten), voor onder de douche, scrubs voor zowel lichaam gelaat en
 voeten, bodylotion, massage olie, voedende lichaamsolie's, hand- en voetcrème, gelaatsverzorging en voedingssupplementen en proteïneshakes
Het volledige assortiment producten kan je hier bekijken. 

RainPharma hun producten zijn zeker geschikt voor mensen die een gevoelige huid hebben. Hou je van aromatische producten? Dan zijn deze zeer zeker goed voor je. Je hebt maar één huid en deze moet je goed verzorgen. Dit heeft RainPharma zeker begrepen! één van fijne aan RainPharma is dat ze op en top Belgische zijn. De productie van de producten is hier in België en is volledig plantaardig.

                                              




Geen opmerkingen:

Een reactie posten